MAGUNKRÓL

Cégünk közel 15 éve üzemeltet ilyen és ehhez hasonló profilú szórakozóhelyeket  az ország különböző nagyvárosaiban. Az MB1 Music Pub  a kecskeméti belvárosi éjszaka új színfoltjaként 2011.06.11-én nyitotta meg kapuját .Látványos italpultjával, helységeinek elrendezésével  egyedülálló módon szólítja meg Kecskemét és a környező települések felnőttjeit! A szórakozóhely a középkorosztály számára fontos momentumnak felel meg, úgy mint, klímatizált helységek , kényelmes bútorzat, az est folyamán folyamatosan takarított mellékhelységek, külön terem a rendezvényeknek,vendégtéről elkülönített ruhatár, illemtudó személyzet és korrekt árak! Természetesen a zenei koncepciónk is ennek a korosztálynak szól! Természetesen nálunk csak a legtáncolhatóbb zenéké a főszerep! A kialakításunkból adódóan a régebbi zene kedvelői sem maradnak le a műfaj nagyjairól! Állandó retro terem!  A pub építésénél figyelembe vettünk minden olyan szórakozóhelyre vonatkozó jogszabályt, ami a 2011-es évben került bevezetésre! A Tűzoltósággal folyamatos egyeztetés történt az építkezés és az átalakítás során. Azt gondoljuk Kecskemét legbiztonságosabb szórakozóhelye vagyunk.

A Pub a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítására alkalmas, amelyek sikerét professzionális technikai háttér és személyzet biztosítja.  Leány búcsú, legény búcsú, szalagavatók, különböző céges rendezvények, évzáró bulik, állófogadás, sajtótájékoztató megrendezését vállaljuk.

Általános nyitva tartásunk szombatonként van.  A zártkörű események, party-k, bulik lebonyolítását a hét többi napjára javasoljuk! Ez jellemzően a pénteki napra szokott esni, de természetesen a hét bármely napján lebonyolítható! 
Szórakozóhelyünk három és ötszáz fő között üzemel kényelmesen, de természetesen bérlés esetén ezen belül bármilyen létszámmal a rendelkezésre állunk.

Pub-unk 100 fő ülőhellyel rendelkezik, állófogadást 300 főig tudunk vállalni, ezen kívül lehetőség van: 70 fő elkülönített szórakozására.

E-mail    házirend    location    tűzvédelmi terv MB1 Music Pub - 6000 Kecskemét, Nagykőrösi utca 2.   Phone: 06.30.445.28.58